U utorak, 7. studenoga 2023., u srcu Winnipega (Kanada), o. Michael Kwiatkowski, rodom iz Manitobe, zaređen je za četvrtog biskupa Eparhije New Westminster za Ukrajinsku grkokatoličku Crkvu. Biskupsko posvećenje održano je

u metropolitanskoj katedrali Sv. Vladimira i Olge. Rođen je 1961. godine u Hamiotu, Manitoba, u svećeničkoj obitelji o. Edwarda Kwiatkowskog. Studirao je u Rimu na Papinskom sveučilištu Angelicum gdje je završio teološke i filozofske studije 1985. Zaređen je za đakona 1985., a za svećenika 1986 za Grkokatoličku biskupiju Winnipeg. Nastavio je studij u Rimu na Papinskom orijentalnom institutu gdje je stekao doktorat iz kanonskog prava. Od 1996. do 2006. živio je i služio u Ukrajini kao kancelar patrijaršijske kurije i predsjedavajući crkvenoga tribunala, a bio je i vicerektor Ukrajinskog katoličkog sveučilišta u Lvivu. Po povratku u Kanadu 2006., bio je župnikom , a od 2014. do 2023., kancelarom Grkokatoličke nadbiskupije Winnipeg. 24. kolovoza 2023., papa Franjo ga je imenovao za četvrtoga eparhijskog biskupa New Westminstera.

Grkokatolička eparhija New Westminster nalazi se u pokrajini Britanska Kolumbija. Iako je najmanja od pet ukrajinskih grkokatoličkih eparhija u Kanadi u smislu registriranih članova, pokriva veliko zemljopisno područje.